By continuing to use this site you consent to the use of cookies on your device as described in our cookie policy unless you have disabled them. You can change your cookie settings at any time but parts of our site will not function correctly without them.

Read more

Call 0800 389 6938 to speak to a designer

Alternative Description

The RIBA House Of The Year

2017

The Royal Institute of British Architects (RIBA) is a professional membership body, and charity, helping to push the boundaries of architectural excellence. RIBA host their own annual Regional Awards, and this year 14 buildings were shortlisted for the South West prize celebrating stunning architectural concepts. This year The Quest, a contemporary build innovatively designed using concrete and featuring a cantilevered master bedroom, won the RIBA South West Award 2017 for House Of The Year and RIBA South West Project Architect of the Year Award 2017.

The Quest features our Linear kitchen design, combining classic sleek lines and minimalist styling with the project’s overall modernist aesthetic. This open-plan Linear design features a bespoke blue island and a concealed walk-in larder. As with all Harvey Jones kitchens, our Linear range can be painted in any colour you choose.

The Quest has now been shortlisted for Grand Design’s House Of The Year Award 2017. The award winner will be announced on Grand Designs on Channel 4 on November 28th 2017.

Visit your local Harvey Jones showroom to view our Linear, Original and Shaker kitchen displays. Already have a design in mind? Speak to one of our expert designers on 0800 389 6938, or click here to book your complimentary design consultation. 

other articles

Our blog contains guides and tips to help with designing the kitchen and beyond. Browse some of the related articles below.

Introducing Linear Edge Our Handleless Kitchen Design

Introducing Linear Edge Our Handleless Kitchen Design

Introducing Our Smile Stool

Introducing Our Smile Stool

Introducing Arbor Our New Kitchen Design

Introducing Arbor Our New Kitchen Design